До Хуста завітав «Книжковий Миколай» (ФОТО)

18 грудня в приміщенні Хустської центральної міської бібліотеки відбулося свято «Книжковий Миколай», на яке були запрошені учні четвертих класів ЗОШ №1.

Проведення таких свят є традиційним для Хустської ЦМБ – кожного року відвідати його запрошуються учні іншої школи. Мета проведення – не тільки разом з учнями організувати чудову розважально-пізнавальну програму, яка включає в себе читання віршів про зиму, виконання пісень про Святого Миколая, рухливі ігри, але й ознайомлення учнів міських шкіл з тим, що в місті існує міська бібліотека, яка надає певні послуги її користувачам.

Учні 4-А класу (керівник О.М.Бабич) особисто приготували подарунки для бібліотеки. Хором вони емоційно виконали сучасну пісню «Миколай до мене прийде», подарували бібліотеці чудові ляльки-мотанки в національних костюмах,виготовлені ними на уроках праці разом зі своєю вчителькою О.М.Бабич.

Проведення свята «Книжковий Миколай» було б неможливе без допомоги депутата Закарпатської обласної ради Степана ДЕРКАЧА. який є традиційним спонсором заходів, які проводяться в міській бібліотеці. Відомий в краї меценат передав 60 подарунків для юних учасників святкового дійства.  

Оскільки захід називається «Книжковий Миколай», то героїнею заходу звичайно була Книга. І призами за участь у конкурсах теж були книги наших закарпатських авторів: М.Бізонича «Хуст у старовинній листівці», поезії В.Білича, Розман, М.Дочинець та ін.., які надав бібліотеці також С.Деркач.

Зі щасливими очима та радісними посмішками отримували дітки подарунки… Найбільшої винагороди годі й чекати!

Вікторія КУРДЕНКО, директор Хустської центральної міської бібліотеки

Дзеркало Закарпаття

діти3 діти2 діти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *