Categories Новини

Голові Асоціації платників податків Закарпаття – 70

Сьогодні свій ювілей відзначає Марта Волощук – голова ради Територіального відділення Асоціації платників податків України, доцент кафедри адміністративного, фінансового, інформаційного та європейського публічного права УжНУ.
З ім’ям цієї жінки асоціюється формування та становлення податкової регіональної служби з часів незалежної України. Науковець, викладач, автор підручників, засновник громадських організацій, голова закарпатського осередку Асоціації платників податків, Марта Гнатівна Волощук щоденно доводить: її звання, державні нагороди і визнання здобуті недаремно. Саме за вагомий особистий внесок у реалізацію державної економічної політики, захист законних прав і свобод платників податків, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм її нагороджено орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.
Колектив Головного управління Міндоходів у Закарпатській області дякує Вам, Марто Гнатівно, за багаторічну послідовну та наполегливу працю, вкладену в розвиток податкової системи та податкової культури. Нам є на кого рівнятися та у кого вчитися, зокрема – фінансової грамотності, постійного вдосконалення вмінь, людяності й терпіння.
З ювілеєм! Бажаємо щастя, успіху, натхнення в справах. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Хай Ваша енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал, продовжують якнайкраще служити Закарпаттю та на благо всієї України! Миру, злагоди, шани, любові!
Довідково: Волощук Марта Гнатівна в квітні 1990 року призначена начальником Державної податкової інспекції в Закарпатській області, а в 1996 році – головою Державної податкової адміністрації в Закарпатській області.
В серпні 2004 року обрана головою ради Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Закарпатській області, тричі переобиралась і залишається головою ради до наступних виборів.
У 2006 році заснувала спільно з ветеранами ДПС України ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України», а в квітні 2007 року – місцевий осередок в Закарпатські області.
Викладає в Ужгородському національному університеті та має вчене звання доцента кафедри адміністративного, фінансового, інформаційного та європейського публічного права УжНУ.
Волощук Марта Гнатівна є засновником і членом Правління ГО «Спілка генералів», ГО «Рідне Закарпаття», ГО «Жінка Закарпаття» та входить до складу Президії Громадської Ради при Закарпатській ОДА та до Громадської Ради при Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *