До боротьби за права Закарпатського товариства політв‘язнів і репресованих долучилися нардепи (відео)

До боротьби за права Закарпатського товариства політв‘язнів і репресованих (голова Коршинський І.Ю.) долучилися народні депутати Михайло Лаба, Ігор Кривошеєв, Анатолій Костюх. Сьогодні вони разом з представниками товариства «Просвіта» (Павло Федака) та Асоціації інвалідів АТО (Вячеслав Харченко) прийшли оглянути приміщення з якого Директор КП Закарпатської облради Юлія Малик виселила борців за волю України.
На голову Закарпатської облради Михайла Рівіса спрямовано колективне звернення нардепів з вимогою втрутитися у ситуацію.
Деталі у відео.

/

Раніше “Трибуна” повідомляла, що на початку червня 2020 р. чиновники Закарпатської обласної ради  втілили у життя свою рожеву мрію – виселили з кабінету на вул.Гойди Закарпатську обласну організацію Товариства політичних в’язнів та репресованих, вигнали на вулицю стариків, яким уже за 90. Приміщення котре займали борці за волю і незалежність України, що пройшли всі жахи сталінських концтаборів, знаходиться у віданні Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради (начальник Юлія Малик). Підставою для такого рішення була несплата політв’язнями за комунальні послуги орендованого приміщення.
На думку Павла Федаки – це аморальний вчинок, на утримання апарату Закарпатської обласної ради витрачаються десятки мільйонів гривень і чинуші могли в крайньому разі скинутися зі своїх міністерських зарплат та оплачувати послуги людей завдяки яким мають можливість гріти зади у владних кабінетах.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *