Де в Ужгороді цього тижня виключатимуть “світло”

електроенергіяПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про планові відключення електроенергії цього тижня. З 25 по 29 липня працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть ремонт повітряних ліній електропередач на вулицях Квітів № 48-62, Плеханова № 46-58, Голубина, І. Ваша № 35-80, Йокаї, та Грушевського № 2. Цілий тиждень триватимуть роботи по підключенню будинкових вводів на вулицях Золотистій, Шолтеса, Плотені, Магнолії, Т. Ромжі, у провулку Юнацькому.

З 25 по 26 липня чиститимуть траси ліній електропередач на вулицях Тютюновій, Чернівецькій, Лікарняній, Волинській, Тернопільській, Кречка, Ковельській, Житомирській, Милославського, Кашая, Мартона.

На сьогодні запланований монтаж н/в ящика на площі Ш. Петефі № 25-27 та обрізка гілок дерев на вулицях Колгоспній, Дендеші від № 1 до № 75. Також обрізатимуть гілки дерев завтра, 26 липня, на вулицях Горянській, Залізничній, Пестеля, у провулку Підвальному, Залізничному, 27 липня – на вулицях Шишкіна, С. Разіна (частково), 28 липня – на вулиці Слави.

Капітальний ремонт працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть завтра, 26 липня, на вулиці Митній № 29 А ТОВ «МІК».

28 липня на вулицях Конопляній, Швабській (частково) ремонтуватимуть рубильник, а на вулицях Барвінковій, Кравецькій проводитимуть капітальний ремонт.

У зв’язку з цим можливе відключення електропостачання у вищезазначених районах міста.

Ремонтні роботи проводитимуть з 09.00 до 17.00.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *