Categories Новини

ДАІ розшукує водіїв, які втекли з місця ДТП на Закарпатті

ДАІУправління Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області розшукує транспортні засоби, водії яких втекли з місця ДТП.

Так, розшукуються:

1.    Mercedes-Benz E-Class W211, темно-синього кольору, на якому 1 березня, близько 19-ї години на автодорозі сполученням «Київ-Чоп», поблизу села Н.Солотвино було збито пішохода, після чого останнього відкинуло під колеса ще одного автомобіля, що рухався позаду. Вказаний автомобіль не зупиняючись з місця пригоди зник. Пішохід, 1954 року народження опинився у хірургічному відділенні Ужгородської міської лікарні.

2.    Мікроавтобус білого кольору причетний до дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце в ніч з 24 на 25 квітня в селі Луг, Рахівського району на центральній дорозі сполученням «Мукачево-Рогатин-Львів». В результаті пригоди було травмовано 38-річну місцеву мешканку.

3.    Автомобіль причетний до дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 28 квітня, близько 23 години по вулиці Санаторній у селі Чинадієво Мукачівського району. Саме там, на проїжджій частині, було знайдено у непритомному стані 40-річного місцевого мешканця, якого з травмами доставлено до районної лікарні.

У 2014 році на території Закарпатської області сталося 18 дорожньо-транспортних пригод, скоївши які водії не надавши допомоги потерпілим зникали, в результаті чого 4 людини загинуло та ще 14 травмовано. 15 таких пригод правоохоронцями було розкрито гарячим слідом, а винних притягнуто до відповідальності.

Начальник Управління ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук прокоментував: «Більшість ДТП зі зниклими допомагали розкрити небайдужі громадяни, за що ми їм дуже вдячні. Люди перестали сторонитися чужих проблем, та дедалі все активніше допомагають правоохоронцям. Проте, на жаль, лишається ще три дорожньо-транспортні пригоди, скоївши які водії втекли. Якщо Ви були свідками дорожньо-транспортних пригод, або Вам відома будь яка інформація про можливе місце знаходження даних автомобілів просимо телефонувати за номерами: 61-27-35, 3-22-86 або 102».

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *