Чопський міський голова зіткнувся з першими проблемами

Чоп-міськрадаВчора, 10 листопада, в місті Чоп відбулося перше засідання Чопської міської ради. Після цієї сесії офіційним Чопським міським головою став Самардак Валерій Володимирович.

Цар Галина після сесії сьогодні передавала матеріальності цінності та інші документи міської влади. Те, що побачили відвідувачі в кабінеті міського голови, шокувало всіх – кабінет був абсолютно порожнім. Зі стін кабінету зникли картини, які були даровані не міському голові, а місту, вази та багато іншого.
В цей же момент Галина Цар на своїй сторінці в мережі Фейсбук ( до речі, як вона запевнила у суді, у неї її немає) повчає нового міського голову про порушення Закону України про 20 робочий термін оприлюднення проектів рішення.
Значить, місто зараз повинно ще терпіти майже місяць, адже не маючи ні заступників, ні виконавчого комітету, новообраний міський голова нічого не зможе зробити. А нагальних питань, які уже потрібно було вирішити, дуже багато. Розрита вулиця Туряниці, ремонтні роботи на КНС, заробітня плата для вчителів шкіл, вихователів та інших працівників бюджетної сфери, купівля квартири для сім”ї загиблого на Сході України Олега Коваля з слів лідера чопської партії Єдиний центр можуть почекати.
В такій правовій колізії опинилися всі органи місцевого самоврядування після чергових виборів,які незважаючи на 20 робочий термін проводятьь свої перші сесії,
Таку сесію було проведено в Мукачеві ще 5 листопада і навряд чи з 25 жовтня, дня голосування, до 5 листопада витримано 20 робочий термін.

Новини Чопа

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *