Через недбалість виховательки у дитсадку в Ужгороді травмувалася дитина

2 грудня, близько 14:00 до поліції звернувся ужгородець, який повідомив, що його чотирирічний син травмував руку під час перебування у дитячому садочку.

Зі слів заявника, вихованці закладу у групі були самі, без нагляду вихователя.

Слідчі Ужгородського відділу поліції з’ясовують обставини травмування дитини в одному з дошкільних навчальних закладів міста. За фактом злочину вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції, яка попередньо встановила, що працівники дошкільного навчального закладу неналежно поставилися до виконання своїх обов’язків, що призвело до травмування дитини.

Медики, діагностували у хлопчика часткову ампутацію нігтьової фаланги пальця руки.

За фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинили тяжкі наслідки, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 137 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *