Балога заговорив про світоглядний розкол з Порошенком

балогаПро це він інформує на своїй сторінці у Фейсбук:

“Останнім часом моє прізвище називають все частіше, коли мова йде про кадрові призначення. Не можу сказати, що така увага є справедливою, тому вважаю за доцільне розставити крапки над «і»:

1. Я не є владою. Ні я, ні члени нашої команди не входимо ні в парламентську коаліцію, ні у виконавчі структури.

2. Не маю жодного стосунку до призначення Валерія Гелетея міністром оборони.

Бажаю йому успіхів у боротьбі з окупантом, але, якщо побачу в його діях системні помилки, буду в числі перших, хто його за це публічно критикуватиме. Коли в країні війна, для мене немає значення, яке прізвище у міністра оборони, чи Верховного Головнокомандувача.

3. Мені вкрай неприємний штамп, яким досі користуються журналісти, що нібито усі вихідці з Закарпаття обов’язково пов’язані з Балогою.

Хочу зауважити, у владі завжди були і будуть мої земляки, як наприклад, міністр освіти Сергій Квіт, чи екс-начальник Генштабу ЗСУ Михайло Куцин. Але, називати їх усіх, як і Валерія Гелетея, «людьми Балоги» – це неправильно.

У мене є своя політична команда і своє бачення розвитку країни, яке не в усьому збігається з позицією нинішньої влади. І якщо світоглядний розкол поглиблюватиметься – ми підемо різними дорогами, не дивлячись на те, що були в числі тих, хто підтримав Петра Порошенка на виборах президента”.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *