Категорії Важливе

Оборудка навколо мукачівського “Будинку русинів” виявилася звичайним гешефтом

Про це в мережі Фейсбук пише депутат Мукачівської міськради Олег Казибрід.

На вчорашній сесії команда ЄЦ відібрала у русинів їх приміщення. Мотивуючи це тим, що по-перше: хочуть надати місце для самореалізації іншим спільнотам, по-друге: хочуть зробити ремонт в будівлі. Але ні для першого, ні для другого, відбирати ласу будівлю в центрі міста не потрібно.
Після цього запустили широкомасштабну кампанію в кишенькових ЗМІ по відводу уваги від суті питання до розпалювання міжетнічних конфліктів та звинувачування у сепаратизмі. Так би мовити, «замилювання очей».
А це ніщо інше, як звичайна «набита» корупційна схема з продажу комунального майна. Зараз ЄЦ просто підготувало собі підґрунтя. Через рік-два пристрасті ущухнуть і будівля піде з молотка. Можливо вже навіть покупець є. Можливо це все робиться на чиєсь замовлення.
І це не популізм. Згадайте Будинок Культури, який раніше належав Мукачеву…
Вчорашнє голосування це перша цеглина в корупційній схемі по продажу «Дома Русинов» у приватну власність.
Але я хочу сказати, що вам це не вдасться. Ми покладемо кінець корупційним схемам! Ми покладемо кінець розбазарюванню комунального майна Мукачева! – зазначив Олег Казибрід.

Дивним є те, що за дане корупційне рішення міської ради проголосувала партія “Батьківщина”, яка до цього часу виступала категорично проти такого рішення.

В народі кажуть, яблуко від яблуні недалеко падає – Андрій Балога виявився таким же торгашем, як і його батько Віктор.

русини

2 коментаря

НЮРНБЕРГ написав:

КОЛИ ПОВСТАНУТЬ ПЕРЕД СУДОМ ГОЛОВНІ ФІГУРАНТИ СТРІЛЯНИНИ В МУКАЧЕВІ? КОЛИ ВІДПОВІДЯТЬ ЧЛЕНИ ТСК ВР ЗА ТЕ ЩО СПРАВУ ЗЛИЛИ? ЗА ТЕЩО ЗГВАЛТУВАЛИ ПРИНЦИПИ ЗАКОННОСТІ ТА ВЕРХОВЕНСТВА ПРАВА? КОЛИ ПЕРЕСТАНУТЬ КРИЧАТИ ПРО ДРАГОБРАТ, КОЛИ ЩЕ МУКАЧЕВО НЕ ДОВЕЛИ ДО ЗАВЕРШЕННЯ? ЧОМУ ТАК?ЧОМУ БРЕХАЛИ, БРЕШУТЬ І БУДУТЬ БРЕХАТИ НАМ НАРОДУ УКРАЇНИ.
ОДНІ ЗЛОДІЇ І БАНДИТИ МІНЯЮТЬ ІНШИХ, ВСЕ ЗАМОВЧУЮТЬ, ВСЕ ЗВОЛІКАЮТЬ, ВСЕ ГВАЛТУЮТЬ, ПЕРШ ЗА ВСЕ ПРИНЦИПИ МОРАЛІ ТА ЧЕСТЬ!
КОЛИ ЗГНИЄ ЦЯ ШАЙКА ПІД НАЗВОЮ ЄЦ? СКІЛЬКИ МОЖНА КРОВІ ПИТИ ІЗ ЛЮДЕЙ, А ТЕПЕР УЖЕ ІОТПРИСК СТАРОГО БАЛОГИ З ДИПЛОМОМ АМЕРИКИ ПОЧАВ ІЗ ПОГРАБУНКУ ПОДАТКІВ, ЯКІ СПЛАЧУЮТЬ МУКАЧІВЦІ?

читач написав:

Слідуючий обєкт, це 4 поверхова будівля в центрі міста, напроти ЦУМу, технологічний факультет мукачівького держуніверситету, на який давно око поклали завидівські торгаші.
В прошлому році ліквідували колись сильний технологічний факультет, де вчили на кравців, швей, шкірників. Клан поставив у корита свою людину, далеку, дурну, без навиків, якою можна маніпулювати, як потрібно Балогам, зато з амбіціями “дохтора прикуплених наук” за 50 тис.зелених п.Щербан. се чудо керівник , яке доклало свій природній дар брехачки і шахрайки, спочатку їздила в МОН та обливала брудом попередніх керівників, інтелігентів, справжніх керівників, щоб вкластися за допомогою сфльшованих виборів ректора у крісло, з допомогою братів Балог.
Плани були у цієї банди шахраїв наполеонівські, освіта їм на хрен не нужна.Їм треба було роздерибанити усьо майно МДУ, землі, ділянки, майданчики, гуртожитки, яке розташоване у центральній частині мукачева.
Після мукачівської стрілянини плани наполеона із завидова захиталися. Тоді вирулили з виборами, ректорку за освітою математика, яка на ходу моделює і прогнозує авторські афери з точністю до 80%, роблять депутатом, який очолює комісію по освіті.
Под стать ректорці одночасно учительку початкових класів з мадярської школи, яка сиділа лише в декретах без конкурсу призначають таку же збіглу начальницю управління освіту Катерину Андялоші-Крішінець. Ось ці реформаторки втілюють пілотні проекти по знищенню освітянської галузі в місті, на чолі з америцьким мером, а таже таким чином піде з молотка і медицина в місті, тоже перечинська керівниця втілює пілотний проекттреформи медицини.
Ну шо вам казати, мукачеву випала золота карта-ТУЗ, з такими робінгудами команди молодого мера балоги.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *