Закарпатці масово скуповують зброю

пістолетМешканці Закарпатської області почали масово скуповувати пневматичні гвинтівки, револьвери Флобера та набої до них. Про це кореспондентові Укрінформу розповів продавець відділу пневматичної зброї одного з ужгородських супермаркетів.

«За останній місяць-два закарпатці масово почали скуповувати пневматичні гвинтівки, пістолети. Та найбільшим попитом для власного самозахисту серед покупців користуються револьвери Флобера», – розповів продавець.

За його словами, незважаючи на те, що зброя подорожчала порівняно з минулим роком на 40-50%, обсяги його продажу збільшилися приблизно утричі.

«Для прикладу, сьогодні середня ціна револьвера «Альфа» під набої Флобера калібру 4 мм, виробництва Чеської Республіки, на придбання якого не потрібні дозволи, становить близько 2,5 тис. грн, пневматичних гвинтівок від 1900 до 2800 грн. Вбити з цієї зброї людину неможливо, але добряче налякати можна», – додав продавець.

Підвищеним попитом у покупців користуються і набої до револьверів, які за інформацією продавця, подорожчали порівняно з минулим роком майже на 100% і коштують сьогодні 500 грн за 200 шт.

«Ажіотаж навколо зброї пояснити легко: люди намагаються захистити себе і своїх близьких усіма доступними засобами», – зауважив продавець.

Укрінформ

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *