Депутата Закарпатської облради звинуватили у зловживанні мільярдами гривень

Десакралізація ГУР.

Для всіх  зрозуміло, що  публікація М.Ткача на Українській Правді “Купує ГУР” спрямована особисто не проти депутата Закарпатської облради, керівника “Спецтехноекспорт” (спецімпортера  підконтрольного ГУР МО)  Олексія Петрова, а є ударом по іміджу очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Скадається враження, що люди Малюка беруть під контроль розвідувальний орган. 

Спочатку Міністр оборони Умєров змінює двох заступників голови ГУР без відома керівника останнього та відбирає від ГУР “Спецтехноекспорт».

Вважаю, що широкі кола громадськості не мали бути ознайомлені з цією тематикою, адже підривається віра в національні Міфи створені в час війни – Буданов поряд із Залужним був їх складовою.

В Україні крадуть всі – від депутата-наркоторговця сільради до вищих посадових осіб всіх мастей та служб і на цій тематиці  потужно працюють російські ІПСО, тому дуже обережно треба користуватися подібними публікаціями у виконанні відомих українських журналістів.

Після того, як звинуватили у розкраданні бюджетних коштів людину надзвичайно популярного в народі Буданова, кому вірити в цій державі?

Якби цю публікацію з великим фактажем документів випустили не санкціоновано, то у автора би були всі шанси «загриміти» на 10 років за державну зраду.

Ясно, що з ГУР МО треба було щось робити, але не виходячи у публічну сферу.

Наведу приклад, одна з експертних груп на початку року звернулася до керівництва СБУ з проєктом, який не входив у компетенцію служби. 

Там відреагували запитанням, а чому ви не звернулися до ГУР, специфіці якого відповідає ваша ініціатива. Експерти відповіли, що на відміну від Служби безпеки України, немає розуміння хто керує ГУРом, в якийсь момент «острів» став «архіпелагом» –  групою автономних «острівців», очільники яких самі собі були командирами.

Не знаю, чи помітили ви, але з певного часу в закарпатському підрозділі «Сонечко» поряд з традиційними шевронами стали використовувати не гурівські, а ВКР СБУ.

Кажуть, що до видавлювання закарпатських добровольців з ГУР долучався і Петров.

Чесно скажу, що отримувати підтримку від дружніх держав на такому фоні буде все складніше і наступні місяці будуть надзвичайно важкими для України.

Телеграм Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/646

/

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *