В Мукачеві суд виніс 12-й  вирок по справі фальсифікації виборів на ВО №69

22 травня Мукачівський міськрайонний суд виніс 12-й  вирок по справі фальсифікації виборів.

Таким чином, в суді доведено, що на чотирьох дільницях 69-го округу результати виборів – спотворені. Це – села Завидово, Червеньово, Лалово в Мукачівському районі і село Суха в Іршавському районі. Справа по фальсифікаціях на дільниці в селі Пістрялово вже на розгляді в суді.

Ще 22-го липня ми були впевнені, що всього в 69 окрузі сфальсифіковано близько 4 тисячі голосів виборців. Тоді багато хто міг сумніватися у цих цифрах. Однак тепер, через 10 місяців після виборів, ці слова підтверджуються судовими рішеннями.

Ми рухаємося крок за кроком і продовжуємо доводити кожен факт фальсифікацій. Це великий обсяг роботи, десятки томів матеріалів, сотні допитів та інших слідчих дій.

Головне управління національної поліції в Закарпатській області спрацювало ефективно, а тому сподіваюся, що кожен факт фальсифікації буде доведений. Ті, хто паплюжив результати голосування, повинні усвідомити, що вони вчинили тяжкі злочини і відповідальність за це є невідворотною.

За нашими підрахунками, фальсифікації були також на дільницях ще у 12-ти селах і в місті Мукачево. А це – ще декілька сотень сфальсифікованих голосів.

На жаль, ми бачимо що окремих членів ДВК підставили, змусивши займатися фальсифікаціями. Ці факти також будуть розслідувані. Принаймні, я обіцяю, що ми зробимо усе від нас залежне, аби люди повірили, що чесні вибори на Закарпатті, вперше за 29 років незалежності, будуть.

Едгар Токар

 

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *