Categories Новини

Ужгородському футбольному клубу доведеться набрати нову команду

ГоверлаУжгородську “Говерлу” залишили всі гравці, крім Шацьких.

Ужгородський клуб “Говерла” залишило 15 орендованих гравців, із яких 9 футболістів “Динамо”, 5 – із “Шахтаря” і Лоренцо Шиміч, який поїхав до “Хайдука”.

Сьогодні, 1 липня, у чемпіонат Казахстану відправиться і 29-річний нападник “Говерли” Максим Фещук. Доля його остаточного переходу вирішиться у найближчі дні. Слід зазначити, що за умови успішних переговорів Фещук матиме змогу взяти участь у Лізі Європи у складі “Шахтаря” з Караганди. Крім того, до Казахстану може перебратись нападник клубу Дмитро Хльобас.

Своєю чергою, футболіст Олексій Полянський наразі тренується з “Металістом”, В’ячеслав Акімов перейде до “Іллічівця”, Олег Герасимюк, Андрій Хомин та Дмитро Трухін перебувають у розташуванні донецького “Металурга”. Александру Тудосе ймовірніше змінить “Говерлу” на чемпіона Молдови “Мілсамі”.

Єдиним, хто не поспішає розлучатися із Ужгородом, є досвідчений гравець Максим Шацьких. “Мій контракт з “Говерлою” дійсний до літа 2016 року. Тому наразі знаходжусь в режимі очікування”, – зазначив Шацьких.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *