Categories Новини

На Закарпатті відбудеться чемпіонат з мотокросу

мотокросЗ 23 по 24 серпня 2014 року в урочищі Термачув, с. Забрідь Великоберезнянського району відбудеться І етап чемпіонату України серед молоді, ХХХ традиційних міжобласних змагань з мотоциклетного кросу та Кубка МАЦЄД, присвячених Дню Незалежності України, серед якого будуть приймати участь кращі спортсмени України.

До участі в змаганнях допускаються спортсмени команд, а також приватні особи, які мають спортивний розряд з мотоциклетного спорту та ліцензію ФМСУ, зарубіжні спортсмени з національною ліцензією. Вік спортсменів, що беруть участь у змаганнях на мотоциклах класу 500 см3 16-51 рік. У класі мотоциклів 50 см3 для обласного заліку допускаються мотоцикли будь-якої модифікації та спортсмени віком до 10 років. 

Очікується близько 100-110 учасників із різних куточків України: Чернігів, Львів, Луцьк, Вінниці та інші. А також команди зарубіжних країн: Словаччини, Чехії, Білорусії та Польщі. 

Учасники змагань випускаються на старт згідно з жеребкуванням. Переможці та призери обласних та клубних команд нагороджуються дипломами відповідних ступенів та кубками. Переможці та призери в особистому заліку нагороджуються медалями і грамотами відповідних ступенів та грошовими преміями. 

У середу 20 серпня 2014 року в 10.00 в Закарпатської облдержадміністрації відбудеться прес-конференція, на якій будуть присутні: 

1. Ерфан Віталій Йосипович – заступник директора департаменту-начальник Управління молоді та спорту облдержадміністрації. 

2.Стегура Віктор Юрійович – голова закарпатського обласного осередку федерації мотоциклетного спорту України. 

3.Кричфалуші Андрій Васильович – майстер спорту України, чемпіон України, член збірної команди України, призер кубку центральних Європейських держав.

Прес-центр ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *