Категорії Новини

Мукачівські депутати звинуватили молодшого Балогу в наклепі (ДОКУМЕНТ)

Про це в спільноті Варишська хижа NEWS повідомляє депутат Мукачівської міської ради Богдан Фекете.

Як стверджує місцева “Самопоміч”, у інтерв’ю виданню “Главком” міський голова Мукачева Андрій Балога  звів наклеп на  Мукачівську фракцію “Об’єднання “Самопоміч”.

“Ну, «Самопоміч» – точно франшиза.

Хто її придбав на Закарпатті?

Це – фактично сателіт партії «Відродження», а партія «Відродження» – це багато колишніх регіоналів. На Закарпатті – це проект Ланя”, – йдеться у публікації.

У офіційному депутатському зверненні фракції ПП “Об’єднання “Самопоміч” в Мукачівській міськраді з даного приводу йдеться.

“…Вимагаємо невідкладно надати докази того, що ПП “Об’єднання “Самопоміч” є фактично сателітом “Відродження”, або публічно спростувати вказану вами інформацію за свої висловлювання згідно до норм чинного законодавства. В іншому випадку ми будемо змушені звернутись до суду…”, – заявляють депутати.

самопоміч

2 коментаря

молодий мер із таком бурхливим початком своєї каденції, закінчить її дуже скоро, на відміну від свого батька диктатора.
Прикладом ганебного початку стало прийняття бюджету міста, гроші мукачівців роздало молоде дарування на свій не далекий розум, який підтвердив навчанням у Америці. Мабуть там викладач у унверситеті штату Дакота виявилися вихідцями із закарпаття,, такого його там нучили. Сором, треба перевибори на самому початку зробити, бо загубить ще те в Мукачеві, що ледве жевріє.

Чом новий мер Мукачова, вступивши на престол і присягнув присягою мукачівцям не провів повний аудит фінансово-господарської діяльності міської ради та виконкому, щоб виявити і викрити усі порушення законодавства попередньою владою??? Так мало би бути у правовій державі. А у Мукачеві на слово вірять…за всі корупції та незаконне використання державних коштів, за завідомо прийняти грабіжницькі рішення на сесіях Мукачівської міськради, екс мер Лендєл Золі і товаріщі мають сидіти пожиттєво!
Не забудьте перевірити у Мукачеві дерибан земель на підставних осіб, за останні роки правління мера лендєла Золія, тот усі схеми корупційні через сесію протягував, за які получив бабки, і на подставних і просто на самих осіб, які платили і за які йому звонили в приказному порядку, щоб сесія рішила як треба. А потім тот сволота Лендел ще викручувався, што все законно.Злодій най верне все што накрав у мукачівців незаконно! А пак іщи продали і тоже через подставних людей. Се лиш тисячна доля вкраденого у тих бідолахів мукачівців.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *