З’ясовуються загадкові обставини загибелі ужгородського військовослужбовця

біровчакПро це в мережі Фейсбук повідомляє журналіст Павло Федака.

Щойно зроблено розтин тіла військовослужбовця 53-ї мехбригади Юрія Біровчака, який загинув 27 листопада при нез’ясованих обставинах під Дружківкою Донецької області. Я та військком Ужгородського ОМВК Микола Журавльов були присутніми при діях судмедекспертів.
Попри жахливий стан тіла, який був викликаний злочинною затримкою доставки останків зі сторони командування військової частини, вдалося виявити дві гематоми на голові (в районі виска та потиличній частині), які не були вказані в акті обстеження, зробленому в Дружківському морзі. Зняття скальпу загиблого підтвердило зовнішній огляд.
Хочу зазначити, що військовий прокурор Ужгородського гарнізону Олег Ціцак робив все, щоб завадити незалежній, незаангажованій експертизі, але дозвіл на її проведення дала прокуратура м.Ужгорода, за що їй щира подяка.
Надіюсь, що справедливість буде відновлена і всі винуватці загибелі Юрія Біровчака будуть встановлені та покарані.
Прощання з Юрієм Біровчаком відбудеться 9 грудня 0 12.00 за адресою: вул.Доманинська 277, похоронять військовослужбовця на Доманинському кладовищі.

Раніше “Трибуна” повідомляла: Ужгородський військком Журавльов намагається з’ясувати обставини загибелі військовослужбовця Біровчака (ДОКУМЕНТ).

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *