Звільнений з лав СБУ підполковник настирно “супроводжує” закарпатську журналістку (ВІДЕО)

Під час відвідин журналістом-правозахисником Ларисою Ступак Мукачева її постійно супроводжує колишній підполковник СБУ Василь Щадей, який був звільнений зі спецслужби за наслідками роботи тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо перестрілки у Мукачеві між представниками “Правого сектора” та міліції.

Про це Лариса Ступак повідомляє на своєму каналі у мережі Ютуб:

Коли закарпатський журналіст Ступак Лариса навідує славнозвісне м.Мукачево, до неї приставляють колишнього начальника СБУ Мукачева, якого поперли з посади після стрілянини з Правим Сектором. Нарешті встановлено його рівень кваліфікації та професійного придатності: – телемпатися “на хвості” у жінок, пенсіонерів, журналістів.
Попасти простому громадянину в архітектурний відділ Мукачівської міської ради, без особистого дзвінка міського голови Андрія Балоги неможливо. Він особисто має дати команду : ВІДКРИЙТЕ ДВЕРІ! – зазначає Лариса Ступак.

https://www.youtube.com/watch?v=jBlHF5WaAGY

2 comments

гнида says:

этот тип на фото, его иногда называют усама бенладен, бывший “миртворец” в косово югославии, после связей в сбу он был принят на службу ете структуру, как оказалось посмле его увольнения он был главным крышевальником контрабанды на трасе киев-чоп, работал на гелетея и балогу, впоследствии он оказался главным связным между сторонами во время перестрелки в Мукачео, после его оттуда турнули, так как много знал схем, а сейчас его подобрал няньо балога на работу видать вышыбалом и охранником начальныцы соцобеспечения зотовой и ее зама бандурчачки. у которых дружба еще со времен их “совместного2 бизнеса на волонтерке

светка says:

це отморозок у мережі фейсбук має сторінку Юра коломия, з якої як гавномьот обливає брудом усіх опонентві своїх босів мера, зотової і кампаші, яким служить як пес, якого періодично пінають, бють, а потім за їжу к ноге!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *