Золтана Бабяка “інавгурували” в мери Берегова

бабякУ понеділок, 10 червня, голова Берегівської територіальної виборчої комісії офіційно вручив новообраному “меру” Берегова Золтану Бабяку посвідчення голови міської ради.

Нагадаємо, вибори голови Берегівської міської ради відбулися минулої неділі, 2 червня. За результатами голосування перемогу здобув представник ДПУУ Золтан Бабяк. Результати виборів виглядали наступним чином:

Золтан Бабяк – 55%
Ольга Бідзіля -27%
Орос Гийзо – 9%

Василь Вовкунович – 2,5%

 

Золтан Бабяк зачитав присягу, а також пообіцяв надалі працювати з усіма депутатами та фракціями. “Я готовий йти на компроміси заради розвитку Берегова, – зазначив він. – Оскільки строк повноважень у мене, як міського голови, не такий великий, то, відповідно, роботи в нас буде вдвічі більше, ніж зазвичай”.

 

Також було оголошено про те, що відповідно до виборчого списку у фракції ДПУУ міської ради замість вибулого Золтана Бабяка з’явився новий депутат – Валентин Медве. Депутатський корпус одноголосно проголосував за кандидатури нових заступників міського голови – першим замом призначено Михайла Ляшка (колишній перший заступник голови Берегівської РДА), другим стала Людмила Токар (колишній начальник управління освіти Берегівської міської ради).Зо

 

лтану Бабяку було також присвоєно черговий 5-й ранг державного службовця та встановлено надбавки до зарплати, підписано розпорядження про матеріальну допомогу.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *