Жителям Ужгорода почали видавати квитанції на воду

квитанціїЗ сьогоднішнього дня жителі Ужгорода почнуть отримувати рахунки для оплати за послуги водопостачання та водовідведення. Це стосується жителів “пілотних” вулиць Минайська, Перемоги, Грушевського, Заньковецької, Бєлінського, Сечені, Мондока, Йокаї, І. Ваша, Плеханова, Квітів і Брестська.
Звертаємо вашу увагу, що рахунки отримають лише ті абоненти, заборгованість яких за послуги підприємству починається від 5 (п’яти) гривень. Всі інші жителі вищевказаних вулиць (що мають переплату або розраховані «на нуль») можуть продовжувати платити за спожиті послуги з абонкнижки.

Адміністрація КП “Водоканал м Ужгород” переконливо просить з розумінням поставитися до спроб підприємства удосконалити взаємини зі споживачами. У разі значних розбіжностей між отриманим рахунком і фактичними показниками ви можете протягом місяця звернутися в КП «Водоканал м Ужгород» для уточнення і коригування наявної у підприємства інформації. Вас чекають в управлінні збуту (1-й поверх) та за телефонами: 44-39-31, 64-31-05, 61-60-45.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *