Житель Іршавщини боронив сусідку від крадіїв зі зброєю в руках

міліціяПриватний підприємець з села Дунковиця повідомив до Іршавського райвідділу міліції, що ним з метою захисту було застосовано травматичну зброю.

46-річному підприємцю зателефонував серед ночі охоронник, який повідомив, що у пенсіонерки, яка проживає поряд з його магазином, невідомі особи намагаються викрасти курей. Чоловік, будучи членом громадського формування та власником травматичної зброї, пішов до магазину.

Однак до його приходу зловмисники вже втекли з курника бабусі, так як побачили охоронника. Охоронник показав підприємцю напрямок, у якому побігли крадії. Підприємець намагався їх наздогнати, закликав їх зупинитись, на що вони не реагували, а продовжували втікати. В ситуації, яка склалася, чоловік прийняв рішення стріляти. Спочатку він зробив два попереджувальні постріли вгору, далі чотири у землю, але зловмисників це не зупинило і вони втекли.

У подальшому підприємець про даний випадок повідомив до Іршавського райвідділу міліції. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. Як прокоментував перший заступник начальника Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко, дану подію внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка, пістолет для відстрілу гумових куль від приватного підприємця вилучено і направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області, – повідомляє Іршавський РВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *