Журналістка приструнила земельного “рішалу” Ужгородської міськради (ВІДЕО)

Про це журналіст-правозахисник Лариса Ступак, яка розслідує земельні афери в Ужгородській міськраді, повідомляє на каналі Moja Novinka в Ютуб.

В земельний відділ Ужгородської ради, вчергове прийшов Микола Марчишак. Він є членом якоїсь напівлегітимної земельної комісії без повноважень. Військові кажуть, що він займається посередницькою діяльністю під час отримання УБД земельних ділянок в м. Ужгород. Він знаходить воїнам вільні земельні ділянки. Нібито на їх прохання.

Уявіть собі людину, яка просто ходить по місту у пошуках вільних земельних ділянок. А потім, допомагає знайти бажаючих на ті ділянки… А потім…

Про дерибан землі від виглядом учасників АТО повідомляла програма “Гроші”. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом оформлення земельних ділянок на піджаків-атовців, повідомив програму правозахисник Олександр Пересоляк. Заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа та голову земельної комісії було взято під варту, пізніше суд випустив обвинувачених у хабарництві під грошову заставу.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *