Завдяки діям підрозділів податкової міліції Закарпаття до бюджетів надійшло понад 13 млн. гривень

податкова
Працівниками ГУ Міндоходів області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 115 відомостей про вчинення кримінальних правопорушень, із них 57 відомостей про ухилення від сплати податків.
З початку року за кримінальними провадженнями, що розслідуються слідчими Міністерства доходів і зборів України, бюджету відшкодовано збитків на суму близько 2 мільярдів гривень. Це вдвічі перевищує показник відповідного періоду минулого року. Про це заявив Міністр доходів  і зборів Олександр Клименко під час наради з оперативними та слідчими підрозділами фінансових розслідувань.
За його словами, попереджено незаконне відшкодування близько 3 мільярдів гривень ПДВ. Виявлено та припинено діяльність близько 150 незаконних виробництв підакцизних товарів. Із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на суму майже 300 мільйонів гривень. Ліквідовано діяльність 36 конвертаційних центрів.
 «Робота слідчо-оперативних підрозділів сьогодні жорстко контролюється. Для виявлення злісних неплатників податків застосовується ризикоорієнтована система моніторингу. Максимальна увага приділяється аналітичній роботі з мінімальним втручанням у справи сумлінних платників», – зазначив Олександр Клименко.
За словами Міністра, аналітика та робота на упередження податкових та митних правопорушень стали основними пріоритетами під час реформування підрозділів, які проводять оперативно-розшукову та слідчу діяльність. Нові законодавчі норми та структурні зміни у роботі Міндоходів сприяли тому, що сьогодні у справах щодо несплати податків під вартою не утримується жоден підприємець.
Інформує Головне управління Міндоходів у Закарпатській області 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *