Заступниця мера Чопа звинуватила міліцію і прокуратуру у покриванні злочинів

злочинЦе стверджує заступник міського голови м.Чоп Лариса Ступак.

Потерпіла від невідомого нападника заступниця мера Чопа Лариса Ступак стверджує, що за нею слідкували до того, як побити. Жінка каже, що зловмисників бачили багато людей, які живуть неподалік, однак фоторобота досі немає. За 5 днів перебування у лікарні до потерпілої не приходив ніхто ні з міліції, ні з прокуратури.

Як уже повідомлялося, 7 березня вранці в одному з під’їздів будинку на проспекті Залізничників невідомий чоловік років 25-30 напав на заступника міського голови Чопа Ларису Ступак.

«Напад пов’язую із серйозними фактами беззаконня і корупції у нашій області серед силових структур. Міліція чинить беззаконня на кожному кроці. Прокуратура робить вигляд, ніби нічого не бачить. На мене, заступника мера, депутата міськради при намаганні подати заяву до Чопського відділу міліції про бездіяльність чергових, які не затримали зловмисника у центрі міста, напав черговий майор міліції Калашніков. Справу про його правопорушення зам’яли і переді мною навіть не вибачилися.  Я продовжую писати скарги і заяви до суду. Хоча і обласній прокуратурі, і міліції відомо про правопорушення майора міліції.  Крім того, що я писала письмову заяву цим службам, відеоролик з місця події є у вільному доступі», – сказала  Лариса Ступак.

«Ще до цих подій я намагалася звернути увагу міліціонерів на один наркопритон,який роками діє в нашому місті і нікому не вдалося його закрити. Після цього на мене писали протоколи про адмінпорушення. Дільничні міліціонери просто приходили до мого кабінету і  приносили три протоколи підряд. Я виграла всі суди і довела, що дії дільничних були незаконними.  Працівники міліції досі на своїх місцях. До відповідальності нікого не притягли», – розповідає жінка.

Окрім того, Лариса Ступак ще наводить приклади своєї боротьби з ігровим бізнесом: «Я голова комісії з виявлення і боротьби з незаконним ігровим бізнесом. Працювала не формально, а ходила з депутатами, журналістами і працівниками мерії на місця незаконних ігрових залів. Під час останньої перевірки ми зафіксували протоколом і передали документ до міліції про виявлення 40 ігрових апаратів. Були виступи у ЗМІ. Але до цього часу всі ці апарати продовжують працювати», повідомляє Zaholovok.com.ua.

«Відповіді на десятки моїх заяв до міліції ніколи не присилають вчасно.  На сьогодні у мене близько двадцяти відповідей з одним і тим самим – факти не підтвердилися. За мною встановили слідкування. Їх було двоє. І бачили їх багато людей у нашому дворі.  7 березня зловмисники таки дочекались, коли одна буду йти на роботу. Побили сильно. Акція залякування пройшла успішно. Я вже п’ятий день у лікарні і до цього часу не приходили ні представники міліції, ні прокуратури, ні судмедекспертиз. Правда, через пів години – годину після нападу прийшов заступник начальника районної міліції і мучив мене, щоб я своєю рукою написала заяву. Але я погано бачила, голова розколювалась. Заяву написала після обіду, коли знеболювальні трохи полегшили мій стан. Сьогодні вже 11 березня. Фоторобота зловмисників немає, хоча їх бачили десятки людей. Повідомлення про реєстрацію моєї заяви також не надходило. Судмедекспериза не проводилася. Це все не дає мені ніяких сумнівів, що я стала заручницею нездорових амбіцій деяких людей в погонах», – каже Лариса Ступак.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *