Закарпаття відвідав Юрій Мірошниченко (ФОТО)

 

У вівторок, 15 липня, в Ужгороді, відбулася конференція Закарпатської обласної регіональної організації Партії розвитку України. На заході були присутні Голова Національного комітету Партії розвитку України Юрій Мірошниченко, народний депутат Сергій Мошак, голова комітету регіональної партійної організації в Закарпатській області Іван Качур, делегати. Усього на з′їзді були присутні 75 делегатів.

качур– Сьогодні потрібно запропонувати нову якість як політики, так і державного управління, – наголосив Юрій Мірошниченко. На часі інший соціальний запит – не на політиканів, яких у нас і так забагато, а на державних діячів, які не бояться говорити людям правду і, головне, здатні вирішувати проблеми, що постають перед спільнотою та окремим громадянином. Такий соціальний запит має формувати як українська громада, так і політичні партії, їх лідери, свідомі свого призначення в суспільстві. Зміна соціального запиту, яка нині почала формуватися у суспільстві, призведе до зміни якості політикуму загалом, що в свою чергу дозволить отримати нову якість державного управління. Ми об’єдналися заради майбутнього.

– Україна переживає найтривожніші часи своєї історії. Хто б міг подумати, що в XXI сторіччі у центрі Європи під вчора ще дружніми стягами у нашу державу прийде війна. Створення нової політичної партії є закономірним відгуком на виклик часу. Нова партія планує стати не просто фасадом об’єднання за регіональними інтересами, а реальним навігатором проєвропейського економічного розвитку. Це формула успіху нової політичної сили, – наголосив Іван Качур.

 Також він зазначив: «Стратегічним напрямом розвитку краю має стати підвищення рівню зайнятості та самозайнятості населення, впорядкування трудової та закордонної міграції, розвиток рекреаційно-туристичної галузі. Для цього органами виконавчої влади повинні бути знайдені рішення для розвитку інфраструктури, соціальної та гуманітарної сфер. Прийшов час, коли правильне рішення може прийматися виключно колегіально, на основі, ґрунтовного статистичного аналізу, врахування експертної та громадської думки на основі сучасного інформаційного забезпечення.Одне з ключових питань – це залучення до своєї діяльності жінок та молоді на всіх ланках партійної роботи».

Під час конференції виступили рядові делегати конференції з активною громадянською позицією, які мають власне бачення перспективи розвитку Закарпаття та готові долучитися до спільної роботи. Серед них громадські діячі, керівники підприємств, науковці та діячі культури.

Головою регіональної парторганізації на Закарпатті обраний депутат обласної ради Іван Качур. Окрім того, на конференції комітету обрано першого заступника голови, двох заступників очільника обласного партійного осередку.

Важливим рішенням конференції стало затвердження офіційної заяви з приводу ситуації в країні і перших реальних кроків представників молодої політичної сили в Закарпатській області.

Прес-служба Закарпатської обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *