Закарпатці взяли участь у Всеукраїнському конкурсі “Кращий державний службовець”

29-31 жовтня 2013 року в м. Києві на базі Академії муніципального управління відбувся ІІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

дсу2 У даному заході взяло участь 101 державний службовець з центральних та місцевих органів виконавчої влади, з них 49 – в номінації «Кращий керівник» та 52 – у номінації «Кращий спеціаліст».  Конкурсанти представили свої творчі роботи, взяли участь у діловій грі та презентувати виступ за обраною темою.
Проведення цього Конкурсу, як зазначив  Голова Національного агентства України з питань державної служби Толкованов В.В. має важливе значення для зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, заохочує державних службовців до набуття високого рівня професійної компетентності».  Крім того, Конкурс покликаний сприяти розвитку кадрового потенціалу державної служби, розбудові безперервної системи підвищення кваліфікації посадовців шляхом самоосвіти.
До складу журі входили, представники Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України, Профспілки працівників державних установ України, Школи вищого корпусу державної служби, Академії муніципального управління.
Доречно відмітити що, грошова винагорода для  переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»   становила 10 000 тисяч гривень.
За результатами проведення Конкурсу переможці отримали дипломи,  а всім учасникам були врученні сертифікати про підвищення  кваліфікації.
Закарпатських держслужбовців гідно представили – начальник відділу  освіти та у справах національностей Ужгородської райдержадміністрації Павло Сливка, головний  спеціаліст з питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи департаменту соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації Ольга Головацька та головний спеціаліст відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення Виноградівської райдержадміністрації Вікторія Бачкай.
Після повернення зі столиці України, в управлінні державної служби Головдержслужби України в Закарпатській області  за участю представників кадрів Закарпатської  обласної державної адміністрації та учасників конкурсу відбулася робоча нарада у ході якої   конкурсанти ознайомили присутніх із умовами та результатами конкурсу висловили своє бачення та побажання  щодо його проведення, а також  поділилися досвідом отриманим у процесі змагання.
Переможцем Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»,  номінації «Кращий керівник» здобув представник із Донецької обласної державної адміністрації, у номінації «Кращий спеціаліст» –  Чернівецької обласної державної адміністрації.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *