Закарпатці чекають на загибель Кремля

кремльПро це інформує в мережі Фейсбук громадський діяч з Ужгорода Інна Конар:
“Страшний сон мені сьогодні привидівся: метеорит врізався прямісінько в московський Кремль. На місці падіння космічного об’єкта, утворилась, рваною раною на земному тілі, глибока Яма і зловіще почала зяяти своїм чорним жахливим отвором та дихати розпеченим нутром, немов вхід у самісіньке пекло.

Навколо, у радіусі десь біля 150 км, все вигоріло і набуло сіро-чорного загрозливого лику Імперії Зла.

Якоюсь аномальною, магічною силою з різних куточків Землі потягнуло нечись в те втілення пекла. Світова погань пищала, пручалась, не бажаючи полишати облюбовані і насиджені містечка, однак нічого не могла вдіяти проти незвіданих сил Природи, її невпинно засмоктувало в Яму.

І стільки було цієї чорної лихої саранчі, що здавалось, процес ніколи не скінчиться.

Аж ні, десь під ранок, важкий сон почав розсіюватись. Несподівано, сіре від диму небо розрізали золоті промінчики і місцями, серед млості, забарвлюючи її в рожево-бузкові відтінки, пробились клаптики блакитного неба. Тіло наповнило відчуття надії, спокою і якихось внутрішнньої впевненності та добра.

Захопившись новими враженнями, зовсім забула про Яму. Та що це? На місці Пекла, серед смороду сіркового попелища, виднівся лише рожевий, зигзаговидний рубець…

Прокинулась…

Це ж треба такому наснитись!!!

Може це віщування загибелі Імперії Зла і усієї світової погані?”

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *