Закарпатським селом вешталися нелегали з Судану

нелегали2Співробітники Берегівського райвідділу міліції Василь Прокопчук та Тібор Сайков затримали в селі Берегуйфолу двох іноземців африканської зовнішності без будь-яких документів. Нелегали виявились вихідцями з далекого Судану.

Обідньої пори дільничному інспектору міліції В.Прокопчуку зателефонував на мобільний охоронець насосної станції, яка розміщена на околиці села Берегуйфалу Берегівського району. Чоловік повідомив, що неподалік станції по польовій дорозі ідуть двоє темношкірих чоловіків.

Через кілька хвилин дільничні Василь Прокопчук та Тібор Сайков прибули на вказане місце, де затримали двох африканців. Ті розмовляли арабською та англійською, але жодних документів, що б підтвердили їх особу чи законність перебування на території України, не мали.

Як згодом вдалося встановити, обоє чоловіків вихідці з Судану. Одному з них 42 роки, іншому – 44.

Дільничні негайно повідомили про даний факт оперативного чергового райвідділу та працівників Державної прикордонної служби. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та прикордонники.

– Дана подія внесена до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Берегівського райвідділу міліції, – повідомляє в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції підполковник Володимир Сакалош. – Самих нелегалів передано до Мукачівського прикордонного загону.

Інформація Берегівського РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *