Закарпатським дітям, схильним до правопорушень, влаштували екскурсію в СІЗО

сізоНапередодні Міжнародного дня захисту дітей працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС виступили з лекцією перед підлітками, схильними до скоєння злочинів.

Дітей, що перебувають на міліцейському обліку, міліціонери привели на екскурсію в обласне управління виконання покарань №9, більше відоме в народі як слідчий ізолятор. Тут юним правопорушникам розказали про відповідальність за скоєння злочинів, а також вони мали змогу поспілкуватись зі своїми ровесниками, які вже відбувають покарання.

У своєму виступі старший оперуповноважений СКМСН УМВС області підполковник міліції Андрій Курта акцентував увагу підлітків на недопущенні повторного скоєння правопорушень, ознайомив їх із кримінальною відповідальністю, яка за це настає. Застеріг підлітків від вживання наркотиків, алкоголю та тютюну. Окрім того, правоохоронець розповів дітям, як не стати жертвою злочинців. Настає пора літніх канікул, тож правоохоронці доводять до дітей правила безпечної поведінки на водоймах, в лісі та в побуті.

Екскурсія запам′яталася хлопцям і дівчатам, які подякували правоохоронцям за змістовну розповідь і запевнили, що не скоюватимуть більше протиправних вчинків.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *