Закарпатський УБОЗ затримав відомого афериста

шахраїЦей молодий чоловік перебував у розшуку за скоєння шахрайства на підставі ухвали Ужгородського міськрайонного суду.

 26 грудня працівники Закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю в ході проведення спецоперації та здійснення оперативно-розшукових заходів затримали на бульварі Лесі Українки в місті Київ організатора організованої злочинної групи громадянина Максима Островського, 1980 року народження, уродженця Київської області, мешканця Києва.

 Цей громадянин перебував в розшуку за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах, або організованою групою). Всього він підозрюється в скоєнні 48 епізодів шахрайства.  14 серпня ц.р. громадянину Островському М.В. було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

 Після того, як затриманого киянина доставили на Закарпаття, на підставі ухвали  Ужгородського міськрайонного суду від 29.07.2013 року, його було поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівськогоміськвідділу міліції. Вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

 

Сєргеєв В.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *