Закарпатський нардеп Ковач отримав 2 мільйони на спортцентр у селі

ковачБаранинська сільрада Ужгородського району Закарпатської області 19 липня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «КарпатСтройекс» на будівництво спортивно-відпочинкового центру по    вул.Фізкультурна, 52-А у Баранинцях за 2,23 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Спортцентр мають збудувати вже до кінця вересня цього року. Проектом передбачені адмінбудівля, відкриті трибуни на 300 місць, локальні очисні споруди, автомобільна стоянка на 18 місць, транспортні проїзди та пішохідні доріжки навколо футбольного поля, благоустрій та озеленення території. Фінансують роботи з місцевого бюджету.

Засновниками фірми «КарпатСтройекс» є Василь Січка і Василь Ковач, народний депутат від Партії регіонів, тричі поспіль депутат Закарпатської облради (2002-2012), окрім того упродовж 14 років очолював ПАТ «Закарпаттяобленерго» (1998-2012). За останні п’ять років фірма вигравала лише один тендер – будівництво поліклініки в Ужгороді за 2,43 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 1,3% було ТОВ «Турист ЛТД» – ужгородська фірма Віктора та Євгенії Казаку, статутний фонд котрої складає  3 600 грн. З цією ж фірмою «КарпатСтройекс» нещодавно розіграв 13,14 млн грн. на реконструкцію з розширенням навчального корпусу для Ужгородської ЗОШ-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *