Закарпатський нардеп каже, що режим намагається залякати українців

 пацканРежим намагається залякати українців, грубо і цинічно придушити спротив, тільки б залишити за собою владу. Цієї ночі народ вкотре хотіли залякати. І це огидно.

Так прокоментував ніч на середу, коли відбувся черговий штурм Євромайдану, народний депутат України від УДАРу Валерій Пацкан.

«Навіщо була вчорашня зустріч чотирьох президентів? Про що вони кілька годин показово радилися перед телевізійними камерами, якщо вночі бійці знов пішли в наступ? Чи людей зовсім за дурнів тримають? Янукович відмовляється зустрітися віч-на-віч з опозицією чи іншими представниками Майдану, не хоче прийти в парламент, щоб вирішити ситуацію в правовому полі. Він готовий коментувати повалення пам’ятника Леніну, але мовчить про те, що за його брудної волі цієї ночі могло статися непоправне – могли загинути люди, які стоять на Майдані, які мирно висловлюють свою позицію», – зауважив Пацкан.

Політик переконаний,  що своїми діями влада спонукає людей не йти з вулиць.

«Люди продовжують прибувати. Зараз не тільки кияни стікаються до Майдану. Люди їдуть з найвіддаленіших куточків України. Влада закрила станції метро Хрещатик і Майдан, перекрила майже всі під’їзди до центру міста, а людей незважаючи ні на що стає тільки більше. Я наголошую: українська влада несе повну відповідальність за безпеку людей. Українці не хочуть і не будуть жити при диктатурі. Сьогодні або перемагаємо ми, або вони прийдуть до кожного. Тому ми просто не маємо права відступати”, – констатував Пацкан.


Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *