Categories Новини

Закарпатський нардеп Балога в Москві домовився про розблокування 400 мільйонів євро (ВІДЕО)

Вчора, 24 липня, в ефірі 112 каналу закарпатський нардеп Віктор Балога визнав, що регулярно здійснює поїздки до путінської Росії (25 хвилина ефіру).
Закарпатський нардеп так і не зміг чітко пояснити для чого він систематично пребуває на території агресора.
За інформацією отриманою “Трибуною” у правоохоронних органах, Віктор Балога в Москві вів переговори про розблокування рахунків у Sberbank (Switzerland) AG банку, власником якого є російський “Сбербанк”. У цьому банку заблоковано 400 мільйонів євро, які належать закарпатському олігарху. Російська сторона погодилася на це в обмін на дестабілізацію Балогою ситуації на Закарпатті та  підтримку сепаратистських рухів в області.

В 2013 Видання “Трибуна” повідомляло, що Путін “кинув” Віктора Балогу на 400 млн. євро.

За інформацією отриманою Трибуною”  з достовірних джерел, швейцарський банк SLB заблокував належний Віктору Балозі рахунок на суму 400 млн. євро, у зв’язку з неможливістю довести легальність розміщених коштів.

Цю операцію пов’язують з тим, що в кінці 2011 року вказаний банк купив російський Сбербанк і називається він тепер : Sberbank (Switzerland) AG і діяльність установи контролює російська сторона.

Віктор Балога останнім часом відзначався жорсткою критикою українсько-російських відносин і особисто Президента Росії Володимира Путіна.

Це досить ризикований крок зі сторони російських власників банку адже Швейцарія завжди славилася тим, що уміла берегти таємниці: гроші люблять тишину.

Виникає питання, як у Віктора Балоги, що у декларації про доходи вказує сміхотворні статки появилися такі фантастичні суми грошей?

 

 

1 comment

Тварі рідкісні, що один жулик що і другий. Різниці між ними немає, хіба що ланьо тупе, не може звязати думки, а балога уже наблатикався, більш грамотний, а ще хитрий лис, яки іде понад двадцять років по трупам людей, однією рукою дає, а іншою відбирає усе!
Лицеміри, зрадники і злочинці! За фарисеями, ланьом, так і за братками балогів давно буцигарня плаче. Вон із Мукачева завидівських бандитів, громада міста сама справиться і без них, доста пити людську кров! Громада міста самотужки справиться з проблемами міста та району, є більш достойніші і чесні кандидати на посади міських, обласних керманичів. А балога має відповісти з повна за зраду своїх виборців, їх підкуп, шахрайство, яке притаманно лише йому, завидівському махляру. Тому і не дивно, що прізвисько у балоги “Торгаш”.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *