Закарпатський “губернатор” привласнив чотири мільйони гривень

губальПро це в мережі Фейсбук повідомляє правозахисник Роман Келемен.

Сьогодні Губаль як завжди затупив , він публічно визнав , що більше 45 днів не фінансуються роботи по асфальтуванню доріг в Закарпатті . Але як же він на свій день народження забрав весь асфальт з області і проклав собі нову асфальтовану дорогу до власного вівчарника протяжністю 3 км вартість якої становить 4 мільйонів гривень , ось так він обікрав громаду краю на 4 мільйони гривень і деж наші правовоохорні органи ?

Молодий хлопець вкрав телефон і його засуджують до обмеження волі , губернатор привласнив – використав 4 мільйони у власних цілях то він і надалі є представником президента і гарантом конституційних норм , ось вам і парадокси влади , –  підсумував Роман Келемен.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що Голову Закарпатської ОДА звинуватили у крадіжці асфальту .

Громадські активісти виїхали по проханню жителів Хустського району  , яких обурює те, що  дороги району  в суцільних ямах, а голова Закарпатської ОДА Губаль прокладає  асфальтну дорогу на свій вівчарник  . Коштів на ямковий ремонт  з бюджету не виділяється , а якщо є кошти то немає асфальту , а якщо є кошти та асфальт то немає ,кому це зробити.  Але, якщо губернатор Закарпаття  захоче собі прокласти асфальт на дачу , чи вівчарник то все це зразу знаходиться і виконується  .

Піддається  сумніву і те , що за це дорожнє покриття, яке веде на вівчарник губернатора  були сплачені кошти . Все це асфальт та щебінь зекономлено – вкрадено  на ремонті дорожнього покриття державних та комунальних  доріг краю . Дорогу, яку зробили на вівчарник закарпатського губернатора по якості виконання робіт перевершує дорогу на дачу  Балоги В.І. в с. Синяк та дорогу на  базу відпочинку «Золоту Гору» регіонального екс-губернатора Ледиди.   Своє слово жити по – новому Наш губернатор дотримується  і дійсно він зажив по –новому : бізнес росте як на дріждях  , машини , нерухомість , жінка директор школи , асфальтна дорога на вівчарник .

Асфальт для вівчарника закарпатського губернатора Губаля возять з Ужгороду в автомобілях «ДАФ» з підігрівом асфальту  . Роботи виконує місцева дорожна служба ДРСУ м. Хуст . Асфальт укладав новий «асфальтоукладчик» , який був привезений з м. Ужгороду .  На фото є реєстраційні номера автомобілів і неважко буде з’ясувати , кому належать автомобілі, які викладають дорогу та прокатують узбіччя дороги щоб губернатора не качало на новому джипі .

дорога4 дорога3 дорога2 дорога дорога5 дорога 5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *