Закарпатський Фронт Опору підтримав Ратушняка

Рата

Про це йдеться в заяві розповсюдженій Фронтом Опору.

Наша організація закликає всіх закарпатців зробити правильний вибір на найближчих виборах до Верховної Ради! Закарпатці, не продавайте свій голос пройдисвітам, бо ціною таких торгів може стати не лише жебрацьке майбутнє, але й повна втрата незалежності.

Не голосуйте також за стару гвардію нардепів, які вже були в парламенті і підтримали диктаторські закони і, зрештою, довели країну до нинішньої кривавої війни.

Не голосуйте за популістів, які використовують цю війну виключно для власного піару.

Не голосуйте за «порожніх» кандидатів без відповідного досвіду.

Не голосуйте за кандидатів від провладного блоку Порошенка, бо сьогодні на совісті президента зрада інтересів держави щодо здачі Донбасу сепаратистам. Сьогодні саме президент веде в Раду велику частину відвертих корупціонерів, олігархів, представників колишньої влади та сімейні злодійські клани. Ми рішуче засуджуємо нескромне бажання сім’ї Балог провести в парламент аж чотирьох членів родини.

Найзапекліша виборча боротьба буде в окрузі з центром в Ужгороді. Шановні ужгородці! Клан Балог зробив ставку відразу на декілька кандидатів в окрузі: Василя Ковача, Віктора Щадея, Павла Чучку. Чи потрібні нам люди в парламенті, які будуть відстоювати інтереси однієї сім’ї, а не громади?

У нинішніх умовах у Верховній Раді потрібні люди рішучі та відверті, цілеспрямовані люди з досвідом та державницькою позицією. Серед усіх кандидатів у нардепи є лише один, якого можна назвати справжнім бійцем та патріотом – Сергій Ратушняк!

Слава Україні!

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *