Categories Новини

Закарпатських жінок зроблять активнішими в бізнесі

У понеділок, 23 червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена  презентації нового проекту Програми ЄІСП ЄС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна «Інструменти розвитку можливостей для самореалізації жінок у бізнесі», а також – завершенню розробки Словацько-української стратегії транскордонного співробітництва до 2020 року.

 

Детальніше про транскордонне співробітництво у рамках проектів, а також про  результати річної розробки Стратегії Словацько-українського ТКС до 2020 року, до якої були залучені низка громадських організацій та експертів Словаччини і України розкажуть:

–          Олег Лукша, керівник Агентства розвитку «Європоліс» та експерт з транскордонного співробітництва,

–          Оксана Шишканич, Сандра Гече і Ксенія Охотнік – менеджери і експерти проектів з транскордонного співробітництва Агентства розвитку «Європоліс»,

–          успішні жінки – підприємці.

Словацько-український проект на партнерських засадах виконують Агентство місцевого розвитку і інформаційних ресурсів «Європоліс» (м. Ужгород, Україна, керівник – Олег Лукша) та Місцева група дії «Душа» (м. Стражське, Словаччина, керівник – Ян Френа). Проект охоплює своєю діяльністю Закарпаття та прикордонні регіони Словаччини і спрямований на активізацію участі жінок у бізнесі та підприємництві, що спроможне знизити трудову міграцію жінок і вплинути на якість і рівень життя сімей та громад.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *