Закарпатські свободівці готуються до “бойових” дій (фото)

З 6 по 24 серпня 2013 року члени Іршавської районноїоргаізації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Тетяна Ломага та Мирослава Цогла взяли участь в спортивно-вишкільному таборі патріотичної молоді в с. Ямельниця Сколівського району, який щорічно організовує Львівська обласна молодіжна організація “Сокіл”.

свобода2

Як повідомили свободівки, за два тижні таборування між карпатськими хребтами вони в дружньому товаристві вдосконалювали себе в основах альпінізму, пізнали багато нового і цікавого в галузі туризму та медицини. У мальовничому куточку Сколівщини сокоята здійснили мандрівки до наскельної фортеці Тустань, на Дзьоб та до інших природних пам’яток. Спогади від спортивно-вишкільних таборів у соколят завжди приємні і корисні, приваблюють молодь.
свобода
“Я не вперше брала участь у таборуванні, яке вимагає організованости та відповідальности. Щоразу набуваю нових знань і знайомст, як наприклад приготування кулінарних шедеврів таборової кухні. Незабутніми є лекції з табірництва та мандрівництва Бджоли, впоряд та в’язання вузлів з Кригою, лекції з ідеології основ націоналізму з Чорнотою, спортивні тренування з Туманом, лекції з медицини та збирання лікарських трав з подругою Бузочок. Це досвідчені соколята таборової справи, у яких є чому повчитися”. – Поділилася враженнями Тетяна Ломага з Іршави.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *