Закарпатські шахраї збагатіли ще на 10000 гривень

телефонПравоохоронці вже неодноразово попереджали громадян, щоб ті не велись на обіцянки телефонних шахраїв, не переказували нікому свої кошти з банківських карток і не повідомляли нікому свій пін-код. Однак наші люди й далі надмірно довірливі. Як результат, стають жертвами шахраїв.
Днями із заявою до Іршавського райвідділу міліції звернулась 46-річна мешканка села В.Раковець, що при невідомих їй обставинах із кредитної банківської картки невідомі особи зняли 9200 грн.

Справою зайнялись правоохоронці. Виїздом слідчо-оперативної групи Іршавського райвідділу встановлено, що дані кошти були відправлені з рахунку потерпілої одним платежем.

Хоча потерпіла переконує, що нікому вона дану суму не переказувала. Найімовірніше, невідомий шахрай дізнався номер банківського рахунку потерпілої і зняв гроші.

Наразі тривають заходи щодо встановлення особи шахрая. Даний факт внесено до Єдиного обліку, подія кваліфікована за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), -пише Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *