Закарпатські прикордонники з пострілами затримали порушника кордону

кордон-порушникУчора ввечері прикордонники Чопського загону припинили спробу незаконного перетину державного кордону громадянином України.

У ході патрулювання прикордонний наряд відділу «Паладь Комарівці» помітив невідому особу, яка намагалась перелізти через загороджувальний паркан. Не гаючи часу, правоохоронці в кількості двох військовослужбовців здійснили спробу затримати порушника власними силами. Однак, помітивши правоохоронців, чоловік вдався до втечі. Під час переслідування правопорушника, правоохоронцями було здійснено 2 попереджувальних постріли вгору з 9 мм. ПМ, та ще 7 пострілів з СПШ для освітлення місцевості. Відтак, в 200 м. від лінії державного кордону, прикордонний наряд затримав чоловіка, коли той вдруге намагався подолати загороджувальний паркан. Невідомий виявився громадянином України.

Наразі чоловіка доставлено до відділу прикордонної служби для складання адміністративно-процесуальних документів за спробу порушення державного кордону, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *