Закарпатські прикордонники вилучили крадені авто і мотоцикли

кордон-машинаНа кордоні з Угорщиною вилучили два автомобілі та чотири мотоцикли.

Співробітники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, стали на заваді незаконному ввезенню до України шести транспортних засобів. У всіх випадках стражі кордону володіли інформацією про можливу незаконність оборудок.

У першому випадку наш співвітчизник, який повертався додому, надав правоохоронцям для перевірки свідоцтво про реєстрацію мікроавтобуса «ПЕЖО» (2004 р.в.), яке містило ознаки підробки. В результаті проведення експертизи підробку документа було підтверджено.

Ще один автомобіль, цього разу легковий «МЕРСЕДЕС» (1987 р.в.), незаконно намагався ввезти до України громадянин Чехії. Проте, під час перевірки ідентифікаційних номерів авто, охоронці кордону виявили, що номер кузова було нанесено кустарним (незаводським) способом. Даний факт також був підтверджений в результаті експертного дослідження.

У третьому випадку правоохоронці стали на заваді незаконному ввезенню в Україну чотирьох мотоциклів «ХОНДА», які наш земляк переміщував «в надрах» мікроавтобусу «МЕРСЕДЕС». В результаті проведення перевірочних заходів було встановлено, що за обліками Генерального секретаріату Інтерполу «двоколісні» значаться як викрадені.

Вказані транспортні засоби було вилучено встановленим порядком. «ПЕЖО» оцінили у 200 000 гривень, «МЕРСЕДЕС» – у 84 000. Сума оцінки мотоциклів склала 250 000 гривень.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *