Закарпатські правоохоронці вилучили тютюнову контрабанду на півмільйона гривень (ФОТО)

У пункті пропуску «Тиса», що на Закарпатті, прикордонники Чопського загону спільно з митниками та співробітниками СБУ у подвійному днищі причепа вантажівки викрили сховок з понад 21 тисячею пачок сигарет.
13 лютого водій «Сканії», громадянин України, який виїжджав з України, згідно із товаро-супровідними документами, перевозив 17,5 тонн палетів до Іспанії. Однак у співробітників Держприкордонслужби виникли підозри, що транспортним засобом можуть приховано перевозитися товари.
Як результат, у ході перевірки вантажівки у причепі було знайдено подвійне днище. Його викрили за допомогою технічних засобів контролю. Крім того, до перевірки залучили прикордонного службового собаку, який підтвердив можливу наявність в автівці заборонених предметів.
Діставшись сховку після розвантажування причепу, прикордонники з працівниками митниці виявили в ньому 21080 пачок сигарет з українськими акцизними марками. Їх сума оцінки становить майже 533 тисячі гривень, а підрахунок завершився лише вчора. Окрім тютюнових виробів було вилучено й транспортний засіб з причепом, вартість яких сягнула близько 1,1 мільйона гривень.
Виявлені сигарети, дерев’яні піддони та вантажний автомобіль з напівпричепом передано співробітникам УСБУ в Закарпатській області для подальшої перевірки.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *