Закарпатські полісмени протягом вихідних зупинили майже десяток нетверезих водіїв

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Мукачівському, Перечинському, Свалявському, Тячівському районах.

Двох п’яних водіїв виявили працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського району. В селі Минай пізно ввечері попався місцевий житель, який керував автомобілем марки «Нива» в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Другий нетверезий водій був зупинений вночі в селі Худльово. На автомобілі марки «ВАЗ-2101» була несправна одна фара, через що авто й зупинили патрульні. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він теж відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

У селі Солочин на Свалявщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування він теж відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

У селищі Чинадієво Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі мікроавтобус марки «Volkswagen LТ». Водій невпевнено керував, а на машині не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав водійського посвідчення. Водія доставили до лікарні, але там він відмовився проходити медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили від керування.

У селі Новоселиця Тячівського району працівники Дубівського відділення поліції зупинили опівночі незареєстрований мотоцикл марки «Sоul», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився, про що поліцейські склали відповідні адмінпротоколи. Незареєстрований транспортний засіб затримали на спецмайданчик поліції Дубового.

В Перечині працівники групи реагування патрульної поліції помітили пізно ввечері автомобіль марки «Rеnault Lоgаn» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Машину зупинили, за кермом перебував 50-річний іноземець. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,44 проміле алкоголю. Поліцейські склали відповідний адмінпротокол, вилучили від чоловіка водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області .

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *