Закарпатські патрульні зійшли на п’єдестал пошани спартакіади силовиків (ФОТО)

Загалом патрульні посіли 2 місце на обласній спартакіаді серед правоохоронців Закарпатської області. Вчора на стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбулася обласна спартакіада серед працівників правоохоронних органів, рятувальників та спецслужб.
За звання кращих спортсменів краю боролися 12 команд, серед яких була команда від Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева у складі 30 полісменів. Також у змаганнях взяли участь працівники Мукачівського прикордонного загону, відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної фінансової інспекції Закарпаття, Закарпатської митниці, Управління Служби безпеки України, Закарпатської державної фіскальної служби, Чопського прикордонного загону, Нацгвардії та Управління держспецзв’язку в Закарпатській області.
Після урочистого відкриття спартакіади учасники почали змагання у 5 видах спорту: естафеті, футболі, волейболі, стрільбі з пневматичної гвинтівки та перетягуванні канату.
Спортсмени
Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева виявилися кращими у естафеті та волейболі, зайняли 3 місце у стрільбі, 5 місце у перетягуванні канату та 6 у футболі. За загальним результатом Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева отримало почесне срібло.
Вітаємо переможців та учасників.

spart spart2 spart3 spart4 spart5 spart6

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *