Закарпатські націоналісти запустили рух “Донори Ужгорода”

 

ДонориСпортивно-патріотичний рух “Карпатська Січ” для популяризації донорства в нашому місті запускає проект “Донори Ужгорода”

 

Це проект для бажаючих робити добро ставши донорами, для тих, хто шукає донорів та бажаючих спілкуватись з однодумцями.

 

Бажаєш зробити корисну і добру справу для українців? Стати героєм просто, ставай в ряди донорів! Донори – особливі люди, вони можуть подарувати ще один День народження, ще одну розмову з друзями, ще один танок, ще одне побачення, ще одну ніч під зорями, ще одну хвилину сміху, ще один шанс…

 

Разом ми зможемо врятувати життя сотням українцям, які потрапили в біду.

 

Чим вищий рівень морального здоров’я суспільства, тим більше в ньому людей – безоплатних донорів крові. Ми неодноразово проводили масові акції по здачі крові та її компонентів. Якщо ви хочете долучитись до таких заходів — пишіть нам [email protected], або зателефонуйте координаторам проекту : Тарас Деяк (099 437 36 86), Артем Паш (050 911 68 62) і повідомте про своє бажання. Вас буде запрошено на наступний подібний захід.

 

Також в соціальній мережі створена група “Донори Ужгорода” – http://vk.com/donors_uzhgorod. В ній ви можете дізнатися всю інформацію про здачу крові, перелік протипоказань, вказати в обговоренні свою групу крові, обмінятись контактами, або якщо виникла біда і потрібно терміново донорську кров то поширити інформацію не лише координаторам, а і в групі, де кожен присутній зможе допомогти.

 

Допоможіть тим, кому це так потрібно! Досить сидіти осторонь та спостерігати за чужим горем. Ваша допомога вже буде значною, навіть якщо ви просто здасте 200-300 мл крові. Небайдужість рятує життя.

 

Ситуація термінового переливання може виникнути в будь-який момент. У такій ситуації може опинитися кожен з нас, наших близьких, друзів, коханих! У такій ситуації в дану хвилину перебувають сотні людей. І для когось із них Ти можеш опинитися тим самим потрібним Донором. Задумайся про це, адже ціна донорської крові – людське життя!

 

Ставши донором ви:

 

1) Можете врятувати життя людині;

 

2) Зробите добре діло;

 

3) Отримаєте звільнення від усіх робіт і зайнять на день здачі і ще один день;

 

4) Безкоштовно перевірити себе на найнебезпечніші хвороби;

 

5) Покращите своє здоров’я.

 

Саме тому ми, активна молодь, яка хоче жити краще та мати надію в майбутньому на свідоме суспільство та щиросердечність народу, започатковуємо традицію регулярної здачі крові та закликаємо всіх небайдужих, громадські організацї, тих хто знає ціну доброти й милосердя долучатися до наших акцій.

 

14 червня — Всесвітній день донора. В п’ятницю відбудеться акція по здачі крові для людей що потребують цього негайно.

 

Всі збираємось вранці 14 червня о 10:00 біля входу в Облмуздрамтеатр! Хто точно буде-прошу відгукнутися, зв’язатися з координаторами чи написати на пошту. При собі мати паспорт. Особа повинна бути повнолітньою.

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *