Закарпатські націоналісти розпочали благодійну акцію

дітиНаціоналісти Закарпаття започаткували акцію «Бути ближче!», яка триватиме з 19 липня по 6 серпня 2013 року. Нову благочинну кампанію для дітей-сиріт та дітей із неблагополучних сімей розпочав Берегівський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Сокіл», щоби подарувати тепло та радість дітям-сиротам, які зараз перебувають у Закарпатському обласному притулку селища міського типу Батьово.

Акція під час якої гуртуватимуться бажаючі для спілкування з дітьми триватиме 19 днів, а по її закінченні, всі матимуть змогу особисто відвідати будинок-інтернат та поспілкуватися з дітьми, які потребують звичайної людської уваги. Очільник Берегівської районної організації «Сокола» Василь Мізун наголошує, що такий захід для дітей – прекрасна нагода пізнати щось нове, розширити коло спілкування та знайти нових друзів. Для волонтерів, які візьмуть участь у акції, це можливість передати часточку свого тепла тим, хто його потребує.

«Проводячи цю акцію, ми прагнемо не тільки допомогти дітям, а й об’єднати навколо цієї справи якомога більше людей. На жаль, благодійністю у наші дні займаються все менше. Але я маю надію, що це стане своєрідною традицією, що покликана допомагати дітям, адже вони – наше майбутнє. Прийде час, коли саме вони допомагатимуть нам розбудовувати нашу державу. Ба більше, якщо ми зможемо, хоч на декілька годин зробити щасливими цих дітей, то тоді вже можна стверджувати, що життя прожито не даремно. У чомусь розумію цих позбавлених батьківства дітей, бо й сам ріс без батька і, якщо доля вже дає тобі такі випробування, то, значить, вона тебе до чогось готує », – зазначив голова Берегівського «Сокола» Василь Мізун.

Аби благодійна акція «Бути ближче!» не лише відбулася за участі «соколят», а й переросла у потужний проект, спрямований на покращення життя дітей-сиріт та дітей із неблагополучних сімей, молодіжна організація «Сокіл» звертаються до кожного небайдужого громадянина приєднуватись та висловлювати свої пропозиції щодо подальшого розвитку кампанії.

Контакти координаторів: (095) 3543222 – Василь; (050) 6233027, (096) 7482741 – Василина.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *