Закарпатські націоналісти повернулися з зони АТО

30 серпня 2014 року з зони АТО повернулись члени Іршавської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», які доправляли на схід допомогу. За три дні націоналісти разом із місцевими священиками УКГЦ зібрали необхідну кількість коштів та речей для вояків, організувавши доставку понад восьми тон продуктів.

SAM_3049

Націоналісти ініціювали поїздку в зону АТО, щоб перевезти допомогу бійцям на передову. «На кордоні з Донецькою областю нас зустрів Олег Куцин, що з початків АТО перебуває там, взявши на себе забезпечення наших побратимів. Після обговорення маршруту ми вирішили поїхати у напрямку Дебальцевого. На під’їзді до одного з блокпостів нам повідомили про небезпеку рухатись далі, оскільки тривав обстріл ворожої артилерії. Але все ж було ухвалено одностайне рішення їхати далі, адже везли дуже потрібний хлопцям вантаж. Час від часу поблизу нас лунали вибухи, проте ми благополучно передали вантаж нашим воїнам, які перебувають на передовій. Десь через дві години вирвались із зони обстрілу та дісталися до перевалочної бази», – розповів про поїздку керівник Іршавської районної організації Михайло Мочан.

Нагадаємо, що на початку місяця націоналістами спільно із греко-католицькою єпархією було організовано збір коштів та речей для солдат на Донбасі.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *