Categories Новини

Закарпатські міліціонери затримали автомобіль із значною партією нелегальних сигарет

сигарети3Правоохоронці Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно з працівниками служби Мукачівського міськвідділу міліції виявили і затримали автомобіль, який перевозив 15 тисяч пачок сигарет з підозрілими акцизними стрічками.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці Управління та міськвідділу по боротьбі з економічною злочинністю на одній із автозаправокміста затримали автомобіль марки «Volkswagen», який без будь-яких документів перевозив сигарети. Пачки з тютюновими виробами були сховані у багажному відділенні автомобіля.

Зі слів правоохоронців, марки акцизного податку за кольором значно відрізняються від тих, які знаходяться у офіційному обігу України. Окрім того, що водій перевозив 15 тисяч пачок сигарет без документів, їхнє походження пояснити також не зміг.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками час. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Наразі тютюнові вироби вилучені, призначено ряд експертиз. Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *