Закарпатські міліціонери з зони АТО ділились досвідом (ФОТО)

На базі навчального центру «Шипка» Управління МВС України в Закарпатській області відбулись навчання та показові виступи загону спеціального призначення, які два дні тому повернулись із зони АТО. Міліціонери ділились досвідом із керівниками міських та районних підрозділів ОВС та галузевих служб міліції краю.

навчан2На навчанні було присутнє керівництво Управління МВС України у Закарпатській області на чолі з начальником міліції Закарпаття полковником міліції Сергієм Шараничем, котрий перед початком заходу подякував правоохоронцям, які гідно захистили «честь мундира» і виконали поставлене перед ними завдання.

Разом з тим керівники міських та районних відділів міліції області продемонстрували свій рівень фізичної та практичної підготовки: складали тести та здавали нормативи з підтягування, віджимання, стрільби з пістолету Макарова.

навчанПравоохоронці загону спеціального призначення, які на собі відчули що таке справжнє протистояння з сепаратистами, котрі до сьогодні наступають на Сході України, поділились практичним досвідом, порадами та враженням від пережитого. Як розповіли спецпризначенці, близько двох місяців вони відстоювали інтереси держави і українців вцілому під час проведення загальнодержавної антитерористичної операції на Сході.

Керівник Управління МВС України в Закарпатській області особисто зустрівся, подякував і потиснув руку кожному правоохоронцю, який гідно виконав свою присягу народові України. Як розповів головний міліціонер Закарпатського краю Сергій Шаранич, працівники, які сьогодні пройшли «вишкіл» – у разі чого будь-якої миті готові вирушати у зону АТО. Також серед правоохоронців є загін добровольців, який за відповідної команди готовий виїхати на Схід. Кілька днів тому до «гарячих точок» держави – Луганської та Донецької областей відправилося більше 60 працівників міліції Закарпаття відстоювати цілісність та непорушність кордонів нашої держави.

навчан3Насамкінець, керівник обласної міліції подякував правоохоронцям і вручив нагороди, грошові премії та від спонсорів краю 24 путівки до оздоровчого комплексу області – «Термал-стар». Також всіх працівників міліції запросили до столу скуштувати страви закарпатської кухні, за якими вже скучили правоохоронці загону спецпризначення, які повернулись зі Сходу країни.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *