Закарпатські міліціонери вирушили у зону АТО

міліціяСьогодні в Ужгороді від адмінбудівлі УМВС області черговий загін закарпатських правоохоронців вирушив на ротацію в зону АТО. Проводжали бійців у далеку дорогу рідні та близькі, колеги по роботі, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

З напутнім словом до бійців звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв:

– Помилково думати, що війна на сході притихла. Вона просто перейшла в нову стадію – партизанської війни. Щодоби ворожі диверсійні групи проникають на нашу територію, вчиняють диверсії, розставляють міни та розтяжки. Гинуть наші хлопці, от учора загинув боєць 128-ї Мукачівської бригади. Маємо двох поранених і серед міліціонерів. Тому не можна втрачати пильності. По одному не ходіть, зброю постійно носіть з собою. Водночас із місцевими людьми ведіть себе толерантно, в переважній більшості це мирні громадяни, яким набридла ця війна. Я впевнений, що ви відслужите на сході чесно, як і всі ваші попередники зі зведеного закарпатського загону, й щасливо повернетесь додому.

До речі, вперше у складі зведеного міліцейського загону в зону АТО вирушила жінка-фельшер – майор міліції Галина Кенез із кінологічного центру УМВС.

Благословив правоохоронців у далеку й небезпечну путь о.Іван, а діти-сироти з Луганська, які живуть тепер в Ужгороді, роздали бійцям свої малюнки.

Під звуки міліцейського оркестру зведений загін вирушив на Донеччину. Щасливої дороги, хлопці! Нехай Господь вас береже.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *