Закарпатські греко-католики екіпірують українську армію (ФОТО)

На Закарпатті представники християнських конфесій активно включилися допомагати українським воїнам.

23 червня для потреб IV батальйону територіальної оборони Закарпатської області церковною громадою Мукачівської греко-католицької єпархії було придбано та передано представникам Закарпатського обласного військового комісаріату допомогу, яка призначена для збереження життя та здоров’я військовослужбовців Закарпаття.

бронеж2На прохання про допомогу відгукнулись вірники Мукачівської греко-католицької єпархії придбавши для військових 40 пар черевиків з високим берцем та 12 бронежилетів 4-го ступеню захисту.

Присутність духовенства в армії підтримує її духовно, підіймає бойовий дух , морально зміцнює в обороні наших кордонів.

«Дуже важливо сьогодні підтримати українську армію у захисті нашої держави. Сьогодні ми не тільки молимося за наших військових, але і намагаємося допомагати захисникам Вітчизни, які стали на захист її недоторканності та цілісності», – коментує капелан Мукачівської греко-католицької єпархії отець Олег Сорока.

Щиру вдячність всім вірникам єпархії, особисто отцю Олегу та Владиці Мілану Шашіку висловлює керівництво Закарпатського ОВК, командування та особовий склад батальйону територіальної оборони Закарпатської області.

  прес-група Закарпатського ОВК

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *