Закарпатське СБУ потурає сепаратизму – Ратушняк

РатаТак лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк прокоментував розпорядження голови Закарпатської ОДА Василя Губаля щодо створення на території області незаконних військових формувань.

“Закарпатське СБУ мовчить тому, що в.о. начальника управління Володимир Гелетей є сватом Віктора Балоги. До тогож керівництво СБ України в Закарпатській області систематично дезінформує керівництво держави щодо загроз русинського сепаратизму, його на Закарпатті немає, є сепаратизм злочинної родини Балог, яка тісно контактує з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Тому вимагаю від Президента України негайно звільнити з займаної посади начальника УСБУ в Закарпатській області Володимира Гелетея”, – підсумував політик.

 

 

 

Структура армії балогиГубаль розпорядження армія

 

2 comments

Отакої says:

Сепаратизм в Закарпатье? Это ещё что! А то, что прямо сейчас пакуют активистов вилкуловские и ахметовские псы – это ничего, да? http://bit.ly/1GUn6ea Мы за это на Майдан выходили? Ахметов и Вилкул живут припеваючи, будто ничего и не было. На хрена я на морозе в Киеве замерзал? Чтобы эти господа и дальше жировали, да ещё и наших избивали и арестовывали?

Предупредитель says:

Рата прав. Шутки плохи. Похоже, на авансцену выходить Большое Бабло – именно оно рулит миром.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *